update 28-03-2011 runescape

28/03/2011 19:50

 Net wanneer je de nautische onzin van de piraat quest-serie dacht dat niet kon krijgen meer belachelijk, Rabid Jack's minions stap dingen een inkeping met hun meest duivelse plan nog niet. Zombie Surgeon General Mi-Gor heeft samen met zijn cohort, Mechanische Murphy, en (met Captain Donnie het leveren van de 'rum') begon de massaproductie van een leger van barrelchests!

Voordat ze beginnen hun invasie hebben ze stuurde een beetje 'zorgpakket' jouw manier om je te stoppen storende. Als het je lukt om te gaan met die en dan het bewijs doe een beetje aan de 'kop' van de tafel om de Onderricht te overtuigen een onwillige Bill, dan zul je al snel uit op de avontuurlijke voor een ander op volle zee tegenspoed, in A Clockwork spuit .

Voordat u staat een drassige kerker, scènes van gruwelijke martelingen, geïmproviseerde vervoer, een snode meeuw en misschien wel 's werelds meest miniatuur maritieme bloedbad.Blijf bij je geweren (en ankers), hoewel, en je krijgt een aardige brok van XP te ontvangen in een breed scala van vaardigheden, ... en waarschijnlijk meer hersenschudding dan alle voorgaande gecombineerd piraat quests.

We hebben zelfs bereid een piraat quest-gerelateerde herhaling voor mensen met een geheugen als vissen Leer de netten. Hoofd naar Port Sarim dokken of de grotere van de twee kroegen op Mos Le'Harmless een Earful van zee Bard Roberts 'shanties te krijgen.

Mod Liono
Ontwikkelaar van RuneScape

Samenvatting:

Waar te beginnen A Clockwork Spuit :

Ga naar je player-owned house portal en praat met Postie Pete, lees dan de vrachtbrief aan de portal. 

Eisen om te beginnen met A Clockwork Spuit :

50 Dungeoneering
61 Slayer
62 Bouw
65 Summoning
74 Smithing
74 Thieving
76 Defensie
Rocking Out




In ander nieuws ...

We hebben een handvol nieuwe en zeer eenvoudige taken naar Lumbridge te helpen nieuwe spelers vinden hun voeten.Als je merkt dat je mist je leermeester emote, dat zal de reden zijn waarom.

Explorer Jack hanteert nu al het geld beloningen van de Task systeem. Stel armor (bijvoorbeeld de Varrock borst) wordt nog steeds gegeven door vooraanstaande lokale bevolking (bv. Rat Burgiss).

De Grand Exchange is bijgewerkt om te beginnen waarschuwing spelers mogelijk verkopen dure punten ver onder de aanbevolen prijs, en zal ook nu weer een meer beschrijvende boodschap hoeveel van welke onderdelen zijn verkocht / gekocht bij uit de buurt van de Grand Exchange.

 

De Task systeem heeft ondergaan usablity update, waardoor de tooltip display van de beschrijving van elke taak in aanvulling op de naam van de taak.

Rantz heeft besloten om te beginnen met het aanbieden van zijn chompy hoeden via een nieuwe interface, in plaats van te proberen om elke hoed vindt hij aan de spelers die het hebben verdiend de hoeden te geven.

Share |

Search site